80. Yıl İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü her alanda eğitim, bilim ve kültür merkezi olarak tüm paydaşlarımızın güvenini kazanmış tercih edilen bir ilköğretim okulu olmak.

Misyon: 0 misyonumuz 80.Yıl İlkokulu olarak kendisine güvenen, yaratıcı düşünebilen, kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://80yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLBAHÇESİ MAH.13072 SOKAK NO 2 SEYHAN ADANA

Yerleşim Yeri - SEYHAN , GÜLBAHÇESİ MAHALLESİ

Adres - GÜLBAHÇESİ MAH.13072 SOKAK NO 2 SEYHAN ADANA

Ulaşım ÖNDERLER DOLMUŞLARININ KARASU- SET KÜÇÜKOBA MEZARLIĞI HATTI, ÖNDERLER DOLMUŞLARININ KARASU-BATUMAN HATTI, BELEDİYE OTOBÜSÜ 133 NOLU OTOBÜS..

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM